fbpx

Kom je naar Lunchcafé Nielsen in de 9 straatjes? De 9 straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS bij Parking Centrum Oosterdok.

Lunchcafé Nielsen – De 9 Straatjes

Ga ontbijten of lunchen bij Nielsen. Dit Lunchcafé heeft een zeer prettige sfeer en overheerlijke gerechten op de kaart staan. Alle ingrediënten zijn vers en biologisch en dat proef je bijvoorbeeld zeker terug in de “De op één na Beste clubsandwich van Amsterdam”. (Onder die van het Amstel Hotel). Naast zelfgemaakte taarten en overheerlijke broodjes vind je hier ook een aantal vegetarische en veganistische gerechten op het menu.

Meer informatie over Lunchcafé Nielsen

Parkeren dichtbij Lunchcafé Nielsen Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Je betaalt namelijk slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Lunchcafé Nielsen

Openingstijden
Lunchcafé Nielsen is geopend op:
di: 08:00 – 16:00
wo: 08:00 – 16:00
do: 08:00 – 16:00
vr: 08:00 – 16:00
za: 08:00 – 18:00
zo: 09:00 – 17:00

Contactgegevens van Lunchcafé Nielsen
Telefoonnummer: 020 330 6006
E-mail: wenchevonknielsen@icloud.com

Adresgegevens
Berenstraat 19
1016GG Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Berenstraat

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over de 9 straatjes