fbpx

Na bezoek aan Mc Lennan’s Pure Silk of winkelen in De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Mc Lennan’s Pure Silk in Amsterdam

Bij McLennan’s Pure Silk vind je alleen de beste en meest pure zijde. Koop hier bruids- en gelegenheidskleding, sjaals, gordijnen en interieuraccessoires. McLennan maakt alles naar wens van de klant, en geeft daarnaast ook zeer goed advies. De collectie van McLennan is geïmporteerd vanuit Frankrijk, Thailand, China en Italië.

Meer informatie over Mc Lennan’s Pure Silk

Parkeren dichtbij Mc Lennan’s Pure Silk in De 9 Straatjes

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Mc Lennan’s Pure Silk

Openingstijden
Mc Lennan’s Pure Silk is geopend op:
di: 11:00 – 18:00
wo: 11:00 – 18:00
do: 11:00 – 18:00
vr: 11:00 – 18:00
za: 11:00 – 18:00

Contactgegevens van Mc Lennan’s Pure Silk
Telefoonnummer: 020 622 7693
E-mail: info@puresilk.nl

Adresgegevens
Hartenstraat 22
1016CC Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Hartenstraat

Meer informatie over de 9 straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is de 9 straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over de 9 straatjes