fbpx

Na bezoek aan Moku of winkelen in De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Moku in De 9 Straat

Bij Moku vind je simpele maar hippe t-shirts en hoodies. De collectie varieert van ‘cutting edge’ tot meer ideologisch design. Sinds kort is Moku een nieuw merk genaamd Dutch Majestic begonnen, een nieuw experimenteel underground label.

Meer informatie over Moku

Parkeren dichtbij Moku Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Moku

Openingstijden
Moku is geopend op:

Contactgegevens van Moku
Telefoonnummer: 06 5050 6911
E-mail: daankleiweg@gmail.com

Adresgegevens
Runstraat 2
1016GKAmsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Runstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over De 9 Straatjes