fbpx

Parkeren dichtbij Rapha Racing Amsterdam

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar de 9 straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Je betaalt bij Parking Centrum Oosterdok slechts € 45. Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station, vanaf daar kom je overal in Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Rapha Racing in De 9 Straatjes

De Rapha Cycle Clubs zijn opgericht om een ontmoetingsplaats te creëeren voor wielrenners wereldwijd. In Amsterdam vind je de winkel met de nieuwste Rapha producten, de gelimiteerde Rapha Cycle Club items en een café die de beste koffie en eten serveert. De clubs zenden races rechtsreeks uit, houden expositities en organiseren evenementen. Het perfecte thuis om te genietenen de sport en cultuur van het wielrennen.

Meer informatie over Rapha Racing