fbpx

Op bezoek bij Roerende Zaken? In De 9 Straatjes valt veel te beleven. Parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum ligt op slechts 15 minuten loopafstand en is de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam.

Roerende Zaken in De 9 Straatjes

Een classic design stoel uit 1960, een vooroorlogse Gispen lamp of een”Space-boy Stars + Stripes” afvalemmer, het zijn maar voorbeelden van het aanbod van Roerende Zaken. Het steeds wisselende assortiment omvat altijd: Design classics, kunst, verzamelobjecten, decoratieve blikvangers, verlichting, uurwerken en andere zeldzame 20e eeuwse “roerende zaken en rariteiten”.

Meer informatie over Roerende Zaken

Parkeren dichtbij Roerende Zaken Amsterdam

Shoppen in De 9 Straatjes? Parkeer je auto op een slechts 15 minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station en is bovendien de goedkoopste parking in het centrum.
Via uitgang C loop je direct de binnenstad in. De kortste route naar de 9 straatjes is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Of pak tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij halte ‘Dam’. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Ideaal voor een dagje uit in Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Roerende Zaken

Openingstijden
Roerende Zaken is geopend op:
do: 01:00 – 18:00
vr: 01:00 – 17:00
za: 01:00 – 17:00
zo: 02:00 – 17:00

Contactgegevens van Roerende Zaken
Telefoonnummer: 06 5513 3522
E-mail: info@roerende-zaken.nl

Adresgegevens
Oude Spiegelstraat 5
1016BM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Oude Spiegelstraat

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De winkels zijn gevestigd in prachtige monumentale panden. De 9 Straatjes bevinden zich langs de grachtengordel. Op loopafstand vind je o.a. het Paleis op de Dam en het Centraal Station.

Meer weten over De 9 Straatjes