fbpx

Kom je met de auto naar Amsterdam? Een bezoek aan De 9 Straatjes mag dan niet ontbreken. Op de Hartenstraat vind je veel unieke winkels, heerlijke horecagelegenheden en leuke uitjes. Parkeer je auto op loopafstand in de goedkoopste parking van de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Goedkoop parkeren bij Hartenstraat – De 9 Straatjes

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad, maar niet wanneer je parkeert bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het Centraal Station, op loopstand van Hartenstraat. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). De parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Vanaf uitgang C loop je direct de binnenstad in, of neem je tram 1, 2, 5, 13 of 17 richting De 9 Straatjes.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

9 Straatjes Amsterdam – Hartenstraat

Kom je winkelen in de 9 Straatjes? Dan mag een bezoek aan de Hartenstraat niet ontbreken. Deze straat zit vol leuke winkeltjes, horecagelegenheden en specialiteitenzaken. De 9 Straatjes zijn één van de leukste winkelgebieden van ons land. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, cadeautjes of lekker wil gaan eten, het kan hier allemaal.

Klik hier voor meer informatie over De 9 Straatjes.

De 9 Straatjes zitten vol bijzondere plekken. Amsterdam staat bekend om haar goede horeca. Zo ook in De 9 Straatjes. We hebben de leukste horecagelegenheden in De 9 Straatjes voor je op een rij gezet.

Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De 9 Straatjes? Klik hier.

En ook overnachten in De 9 Straatjes is een absolute aanrader. De ligging van de wijk is ideaal. De straten liggen in het centrum van de stad. Binnen een paar minuten loopafstand ben je bijvoorbeeld bij De Dam.

Overnachten in De 9 Straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Restaurants, hotels en winkels in de Hartenstraat

De Hartenstraat zit vol leuke winkels, hotels en eetgelegenheden. We hebben de locaties in deze straat voor je op een rij gezet.

Hotels

Amsterdam Cheese Company
Miauw Suites

Restaurants en cafe’s

Kaldi Amsterdam
Restaurant Purna
Screaming Beans
Van Harte Restaurant

Leukste winkels

BLGK Edelsmeden
BsaB
Carhartt
DR Wonen
Exota
Exota Women & Children
Fabienne Chapot
HOPE
Karl Lagerfeld
Kleikollektief
Marc O’Polo
Mc Lennan’s Pure Silk
MEK