fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij Heffer? Parkeer bij Parking Oosterdok!

Heffer

Café Heffer wordt gezien als een van de mooiere café’s van Amsterdam, met een bijzonder interieur dat je doet denken aan vroeger. Het interieur komt uit België, wat de sfeer toch een bijzondere draai geeft. Je kunt dit café afhuren voor allerlei evenementen, zoals bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Praktische informatie over Heffer
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 428 4488
Website: www.heffer.nl
Adresgegevens Oudebrugsteeg 7
1012 JN
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.