fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij HH. Petrus en Pauluskerk (Papegaai)? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

HH. Petrus en Pauluskerk (Papegaai)

Deze kerk is lastig te vinden, alhoewel die op een van de drukste plekken van Amsterdam ligt. Doordat het protestantse geloof vroeger niet openbaar kerkdiensten mocht houden waren de panden verstopt. Vandaar dat de kerk verborgen ligt achter de panden van de Kalverstraat, in het het huis dat De Papegaai heet.

Praktische informatie over HH. Petrus en Pauluskerk (Papegaai)
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 623 1889
Website: http://www.nicolaas-parochie.nl/
AdresgegevensKalverstraat 58
1012 PG
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokOns Parking Centrum is de grootste en voordeligste van Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). De lage tarieven maken het voor dagjesmensen de perfecte locatie om te parkeren. Kom je pas in de avond naar Amsterdam? Dan is het zelfs nóg goedkoper!
Meer informatie over onze parkeertarieven.