fbpx

Je auto veilig en goedkoop parkeren in Amsterdam?

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de Kalverstraat

Heb je een leuke winkel gevonden in de Kalverstraat? Reserveer dan direct een parkeerplek in de buurt. Ook wanneer je niet reserveert parkeer je goedkoop in onze parking. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45. Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je in 18 minuten naar de Kalverstraat.

De Kalverstraat

De Kalverstraat in Amsterdam loopt van noord naar zuid van de Dam tot het Muntplein, parallel aan het Rokin. De straat is ongeveer één kilometer lang en telt 15 zijstraten en -stegen. Halverwege wordt de straat gekruist door het Spui. Aan De Kalverstraat vind je ongeveer 150 verschillende winkels zoals Holland & Barrett, Snipes, Pull & Bear en C&A. In de zijstraatjes zitten heen heleboel leuke cafés en restaurants waar je heerlijk kan lunchen of dineren na het avondeten.