fbpx

Na bezoek aan Koffiehuis De Hoek of winkelen in De 9 Straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 Straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Koffiehuis De Hoek in De 9 Straatjes

Koffiehuis De Hoek is een fijne plek om onder het genot van een kopje koffie wakker te worden, te socializen of de krant te lezenAls het lekker weer is, is het ook genieten op het terras aan het water.
Koffiehuis De Hoek is al vanaf 7.30 uur geopend, zodat men er kan genieten van een buitengewoon lekker ontbijt.
En: de hele dag door worden er de beroemde appeltaarten gebakken. Ook is een uitgebreide lunchkaart. Dat alles maakt het koffiehuis dan ook een populaire spot voor een pitstop tijdens het winkelen in De 9 Straatjes.

Meer informatie over Koffiehuis De Hoek

Parkeren dichtbij Koffiehuis De Hoek Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied De 9 Straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar De 9 Straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Koffiehuis De Hoek

Openingstijden
Koffiehuis De Hoek is geopend op:
ma: Gesloten – Gesloten
di: 07:30 – 16:00
wo: 07:30 – 16:00
do: 07:30 – 16:00
vr: 07:30 – 16:00
za: 09:00 – 17:00
zo: Gesloten – Gesloten

Contactgegevens van Koffiehuis De Hoek
Telefoonnummer: 020 625 3872
E-mail: l.heuvel13@kpnplanet.nl

Adresgegevens
Prinsengracht 341
1016HK Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Prinsengracht

Meer informatie over De 9 Straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is De 9 Straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over De 9 Straatjes