fbpx

Kom je naar L’Etoile de Saint Honoré in De 9 Straatjes? De 9 Straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS.

 

L’Etoile de Saint Honoré in De 9 Straatjes

 

Wat een genot. In deze fantastische winkel vind je exclusieve tweedehands tassen en accessoires van grote namen als: Chanel, Louis Vuitton, Hermès, Prada, Dior, Fendi en Gucci. Het is een lust voor het oog. Met drie fysieke winkels in het centrum van Amsterdam, is er voor ieder wat wils bij L’Etoile de Saint Honoré. De winkel op de Reestraat opende de deuren in 2015 en bevindt zich in het bruisende gebied ‘De 9 Straatjes’. Naast vintage designer tassen vind je in deze winkel portemonnees, sieraden en kleding. Laat je verrassen en geniet!

Parkeren dichtbij L’Etoile de Saint Honoré Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 Straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen. Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. 

Meer informatie over De 9 Straatjes

De 9 Straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader
tijdens een bezoek aan Amsterdam.