fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij MacBike Dam Square? Parkeer veilig en goedkoop in de buurt.

MacBike Dam Square

Ben je van plan per fiets Amsterdam te verkennen? Huur dan eenvoudig een fiets op de dam bij MacBike Dam Square. Veel prachtige gebouwen en panden in Amsterdam liggen wat verder uit elkaar. Met een fietst zijn deze plekken gemakkelijk te bereiken, en zo kan je meer zien op een dag! Met elke leeftijdsgroep is rekening gehouden en hebben ze hier iets om te verhuren. Verder kan je hier ook terecht voor het kopen van sloten en souvenirs.

Praktische informatie over MacBike Dam Square
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 620 0985
Website: http://www.macbike.nl/
Adresgegevens Rokin 36
1012 KT
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.