fbpx

Een leuk dagje uit gepland? Langs bij Mister B? Parkeer bij Parking Oosterdok!

Mister B

Mister B is een bijzondere winkel in het midden van de Warmoesstraat. Mister B is een detailhandel voor allerlei accessoires voor SM, zoals leren riemen, lederen en rubberen kleding, en andere sexartikelen. De buitenkant van de winkel laat zien dat het een geheimzinnige winkel is, waar je zelfs al je niet geïnteresseerd bent in dit soort artikelen het ook een kijkje binnen waard is.

Praktische informatie over Mister B
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 788 3060
Website: http://www.misterb.com/
Adresgegevens

Prinsengracht 192
1016 HC
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde , aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.