fbpx

Gaat u logeren bij het Barbizon Palace Hotel in Amsterdam?

Dan parkeert u goedkoop en dichtbij in Parking Centrum Oosterdok. Vanuit Parking Centrum Oosterdok loopt u in 8 minuten naar het NH Barbizon Palace. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Wanneer je niet met het openbaar vervoer, maar met de auto naar Amsterdam komt, parkeer je het voordeligst om de hoek van het Centraal Station bij Parking Centrum Oosterdok. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor 45.

Over het Barbizon Palace Hotel

Het 5-sterrenhotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palaceis een uniek stukje geschiedenis. Het bestaat uit verschillende 17e-eeuwse herenhuizen en een 15e-eeuwse kapel, die vakkundig zijn samengevoegd. De kamers en lobby’s hebben de romantische sfeer van het verleden, met houten balken en spitse plafonds. Dankzij de locatie in het hart van de oude binnenstad van Amsterdam liggen de belangrijkste bezienswaardigheden op loopafstand.

De 274 heldere, moderne kamers zijn verspreid over zes verdiepingen. Veel kamers bieden schitterend uitzicht op de stad en alle kamers beschikken over klimaatregeling en andere luxe voorzieningen. Word wakker met verse koffie uit de Nespresso-machine in uw kamer, slaap heerlijk dankzij het hoogwaardige matras en een keuze uit kussens en er is gratis Wi-Fi in het hele hotel.