fbpx

De Noordermarkt is dé markt van Amsterdam.

Alles is hier te koop, van de lekkerste groente en fruit, tot klassieke meubels. Ga jij een dagje naar deze leuke markt? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de Noordermarkt

Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station is daardoor een perfecte uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam.

Noordermarkt

De Noordermarkt is een gezellige en kleurrijke markt van internationale allure. Een markt met een historische achtergrond die terug gaat tot in de 17e eeuw. Ondanks de lange historie van bijna 400 jaar hebben de kooplieden op de Noordermarkt zich aangepast aan de eisen van de moderne consument. Het is begonnen als een markt met potten, pannen en als lapjesmarkt, toch is de Noordermarkt nog steeds een aantrekkelijke markt, die vele bezoekers heeft geïnspireerd en die je als een belevenis kunt omschrijven.