fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Op bezoek bij The Old Man Boardsports? Parkeer bij Parking Oosterdok!

The Old Man Boardsports

Old Man Boardsports is een gave winkel voor de liefhebber van extreme sports. Voor de verzorging van je skate- en snowboard kan je hier terecht, maar ook voor het aanschaffen van een nieuw board kun je hier kiezen uit een groot assortiment.
Naast boards hebben ze hier allerlei accessoires voor extreme sports, zoals tassen, mutsen, petten, bescherming en meer. Ook hebben ze van alle grote merken kleding in de schappen hangen, zoals Etnies, Vans, Quicksilver en meer.

Praktische informatie over The Old Man Boardsports
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 627 0043
Website: www.theoldman.com
Adresgegevens Damstraat 14-16
1012 JM
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.