fbpx

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij The Old Man Knives & Tools? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

The Old Man Knives & Tools

The Old Man Knives & Tools is een van de filialen van The Old Man. Naast de skate- en snowboardwinkel, The Old Man Smoke, heeft ook deze winkel zijn eigen specialiteit: messen en gereedschappen. Allerlei soorten zakmessen, vlindermessen en stiletto’s zijn hier te vinden. Verder is er voor de echte avonturiers allerlei handige producten, waaronder bijlen en kruisbogen. Een winkel voor echte mannen!

Praktische informatie over The Old Man Knives & Tools
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 627 0043
Website: www.theoldman.com
Adresgegevens

Damstraat 14-16
1012 JM
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde , aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid