fbpx

Speel Oud Hollandse spelen in één van de mooiste monumentale gebouwen van Amsterdam: het Accijnshuis. Een bezoek aan Oud-Hollandse spelletjes kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Oud-Hollandse spelletjes – Warmoesstraat 66

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

Wie houdt er nou niet van spelletjes? Speel Oud Hollandse spelen in één van de mooiste monumentale gebouwen van Amsterdam, het Accijnshuis. Het gebouw komt uit de gouden jaren. In dit historische decor kun je allerlei spellen spelen, zoals stokvangen, blikgooien, vier of een rij of het hamertjesspel. Spelletjes spelen in het Accijnshuis is ideaal met vrienden of een bedrijfsuitje.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Oud-Hollandse spelletjes

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over Oud-Hollandse spelletjes.