fbpx

Ga je een dagje naar Amsterdam?

Kom een kijkje nemen op de Oudezijds Voorburgwal, hier zijn leuke restaurants en winkels. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je in de buurt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10 per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij de oudezijds voorburgwal

Ook wanneer je niet reserveert parkeer je goedkoop in onze parking, voor maximaal € 45. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat en andere parkeergarages in het centrum. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in.

Oudezijds voorburgwal

Oudezijds Voorburgwal, vaak afgekort tot OZ Voorburgwal, is een straat en gracht op de Wallen in het centrum van Amsterdam. De OZ Voorburgwal loopt van de Grimburgwal in het zuiden naar de Zeedijk in het noorden, waar hij overgaat in de Oudezijds Kolk, de uitwatering op het IJ. Bij de Oudezijds Voorburgwal zijn tal van leuke restaurantjes en winkels te vinden. De Burgwallen-Oude Zijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafés en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in, zoals Crepes & Waffles en De Bakkerswinkel.