fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Op bezoek bij P.G.C. Hajenius? Parkeer bij Parking Oosterdok.

P.G.C. Hajenius

P.G.C. Hajenius is een bekende sigarenwinkel in het hartje van Amsterdam. Met een gigantisch aanbod aan sigaren, allerlei rookwaar, en de bijpassende accessoires is deze winkel een lust voor het oog, zelfs voor de niet-roker. Met honderden pijpen aan de wand, en allerlei ander rookwaar in laatjes en vitrines heeft het zelfs iets weg van een feestwinkel. Neem plaats in een van de grote stoelen en geniet van de beste sigaren.

Praktische informatie over P.G.C. Hajenius
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 623 7494
Website: www.hajenius.com
Adresgegevens Rokin 96
1012 KZ
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.