fbpx

Kunstenares Ada Breedveld heeft al op verschillende locaties exposities gehad in Nederland, maar heeft ook haar eigen galerie in Amsterdam. Een bezoek aan Ada Breedveld Galerie kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Ada Breedveld Galerie – Keerpunt 12

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Ada Breedveld Galerie

Ada Breedveld is een bekende Nederlandse kunstenares. Haar werk is al op allerlei plekken in Nederland te zien. Zo ook in haar eigen galerie in Amsterdam. Geïnteresseerden kunnen haar eigen atelier van binnen bekijken. Hier komen de surrealistische kunstwerken tot leven.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Ada Breedveld Galerie

Keerpunt 12
1013 DK
Amsterdam
Meer informatie over Ada Breedveld Galerie.