fbpx

Naar Amsterdam met de auto? En een overnachting bij Ambassade Hotel? Parkeerkosten kunnen in Amsterdam al snel oplopen. Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Je moet de auto ergens anders parkeren. De parkeerkosten kunnen oplopen tot € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag! Gelukkig is er een alternatief; midden in het centrum, pal naast Centraal Station.

Overnachten in Ambassade Hotel? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok.

Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren),- per dag. Parkeer je auto niet alleen veilig in het centrum van Amsterdam, maar ook veel voordeliger. Je bespaart dus al gauw ± €107 per dag als je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert.
Informatie en parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Verblijf in Ambassade Hotel.

Overnacht in het hart van Amsterdam. Het Ambassade Hotel is gevestigd aan de Herengracht en de Singel. Dit is een authentiek en rustig deel van de Amsterdamse grachtengordel. Het hotel bevindt zich in 10 oude grachtenpanden. Alle kamers hebben een luxe interieur met Louis XV-meubilair.  Winkels, zoals in de Kalverstraat, zijn te voet in 5 minuten bereikbaar. Andere bezienswaardigheden op loopafstand zijn het Anne Frank Huis en verschillende musea.

Informatie, contactgevens en adres Ambassade Hotel.