fbpx

Amsterdam is een wereldstad, maar de stad is gelijk ook klein, gezellig en uniek. Een bezoek aan Amsterdam Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Amsterdam Museum – Kalverstraat 92

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam centraal station en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Amsterdam Museum: de geschiedenis van Amsterdam leeft!

Amsterdam is een ontzettend bekende stad. De stad van Johan Cruijff, van Rembrandt, Ajax, de Wallen, de Verenigde Oost-Indische Compagnie en wiet. Amsterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. Het Amsterdam Museum zit in een monumentaal pand aan de Kalverstraat. Het museum is een uitstekend uitje voor het hele gezin.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Amsterdam Museum

Kalverstraat 92
1001 AC
Amsterdam
Meer informatie over Amsterdam Museum.