fbpx

Goedkoop parkeren bij het anne frank huis

Kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Vanaf onze parking ben je in 23 minuten bij het Anne Frank Huis. Neem metro 52 vanaf het Centraal Station en stap uit bij de halte Rokin, vanaf hier is het nog een klein stukje lopen. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Iedereen kent het verhaal en de dagboeken van Anne Frank, maar ben je wel eens in het huis geweest waar Anne ondergedoken heeft gezeten? Het huis is omgedoopt tot een museum, een bijzondere bezienswaardigheid. Zoek je een plek om de auto goedkoop in de buurt te parkeren? Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer vooraf en betaal al €10,- per dag.

Bezoek het Anne Frank Huis in Amsterdam

Het Anne Frank Huis is Amsterdam is een ontzettend bijzonder museum, hier kom je alles te weten over het leven van de onderduikers. Zij zaten tijdens de Tweede Wereldoorlog jarenlang in het Achterhuis. Op 4 augustus 1944 zijn ze hier uitgehaald en naar het Duits concentratiekamp gebracht, iemand had Anne en haar familie verraden. Alleen haar vader Otto Frank overleefde dit kamp. In haar dagboek vertelt Anne Frank over haar leven in Het Achterhuis. In het museum kun je zien waar zij zich jaren verstopt hield. Boek je tickets hier.