fbpx

Fans van Baantjer kunnen hun hart ophalen in het Baantjes Museum in het centrum van Amsterdam. Een bezoek aan Baantjer Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Baantjer Museum – Warmoesstraat 66

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Baantjer Museum

Het Baantjer Museum Amsterdam is een must voor iedere Baantjer liefhebber. Het museum bevat vitrines met daarin de spullen van Baantjer. Een groot deel is afkomstig uit zijn privécollectie. Zo is er een het enig bewaard gebleven mansuscript van ‘de Cock’ te zien. Andere voorwerpen als plakboeken en levensgrote foto’s zijn, na een oproep, geschonken door trouwe lezers.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Baantjer Museum

Warmoesstraat 66
1012 JH
Amsterdam
Meer informatie over Baantjer Museum.