fbpx

Zoek je een Bed & Breakfast in Amsterdam? B&B Eduard is een uitstekende plek in Amsterdam. Je hebt hier mooi ingerichte appartementen in de Jordaan. Vanuit B&B Eduard kun je de stad ontdekken. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij B&B Eduard – Noorderkerkstraat 9

Overnachten bij B&B? Met de auto naar Amsterdam kan eenvoudig en goedkoop. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger: je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren),- voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

B&B Eduard

Geniet in Amsterdam van de grachten, de kleine levendige straten met leuke winkels en galeries. Zoek je een plek om te overnachten? B&B Eduard is een uitstekende keuze. Het appartement bevindt zich in de zeventiende-eeuwse grachtengordel van Amsterdam en ligt op loopafstand van het Centraal Station en de Dam.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving B&B Eduard

Noorderkerkstraat 9
1015 NB
Amsterdam
Meer informatie over B&B Eduard.