fbpx

De Beurs van Berlage is dé ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Kom je een bezoek brengen? Pak gerust de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren).

Parkeren bij Beurs van Berlage – Damrak 243

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een ontmoetingsplek in het centrum van de stad. Er worden congressen, evenementen en presentaties gehouden. Ook zijn er mogelijkheden voor ondernemen en horeca. Er worden tentoonstellingen georganiseerd op het gebied van kunst, design en architectuur. Vroeger was de Beurs een gebouw dat jarenlang onderdak bood aan handel in goederen, effecten, graan en scheepsvrachten. Tegenwoordig is de Beurs van Berlage een plek voor feesten, borrels, congressen, diners en vergaderingen.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Beurs van Berlage

Damrak 243
1012 ZJ
Amsterdam
Meer informatie over Beurs van Berlage.