fbpx

In de bibliotheek van de universiteit van Amsterdam is veel te zien. Er zijn prachtige collecties en het gebouw is zeker een bezoek waard. Een bezoek aan Bibliotheek UVA kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Bibliotheek UVA – Spui 21

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn ook de goekoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam

De Bibliotheek UvA/HvA is een inspirerende en gastvrije studie- en onderzoeks- en ontmoetingsplek voor onderzoekers, docenten en studenten, off- en online. Er is een enorme verzameling van zo’n vier miljoen boeken en tijdschriftenbanden, en bijzondere collecties zoals handschriften, brieven en kaarten. De collectie is gratis toegankelijk voor alle studenten en medewerkers en verspreid over 20 openbare locaties en een omvangrijk magazijn.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Bibliotheek UVA

Spui 21
1012 WX
Amsterdam
Meer informatie over Bibliotheek UVA.