fbpx

Parkeren onderweg naar Aloha

Op zoek naar een leuke activiteit in Amsterdam, bijvoorbeeld in de avond? Breng dan eens een bezoek aan Aloha: de plek voor lasergamen, bowlen en glow minigolf. Kom je met de auto? Geen probleem! Parkeer op 2 minuten loopafstand in de goedkoopste parking van de binnenstad van Amsterdam. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf €10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Voordelig parkeren bij Aloha

Breng je een bezoek aan Aloha? Dan parkeer je het voordeligst in Parking Centrum Oosterdok. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45. Voor het verder ontdekken van Amsterdam is het Centraal Station om de hoek.

Aloha

Aloha biedt een uitdagende indoor beleving waar je ook nog eens heerlijk kunt eten. Aloha is een strak, modern paradijs voor fun! Iedere ruimte is opgezet aan de hand van leuke thema’s, zoals ‘Michiel de Ruyter’ of ‘underground laser’. Aloha biedt een avondje uit met vrienden. Of je nu gaat bowlen, minigolven of lasergamen, bij Aloha staat een leuke beleving centraal. Boek daarom een leuk avondje uit met vrienden, familie of date via de website van Aloha.