fbpx

Parkeren in de buurt van het centrum van Amsterdam

Bij Madame Tussauds zie je beroemdheden en sta je oog in oog met jouw helden. Een bezoek dit museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje in het centrum van Amsterdam. Onze parking ligt midden in het hart van de stad, vlakbij het Centraal Station. Reserveer al vanaf 10,- Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station, vanaf daar kom je met het openbaar vervoer op elke plek in de stad. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

 

Parkeren bij Madame Tussauds – Dam 20

Met de auto naar Amsterdam duur? Niet wanneer je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Onze parking ligt pal naast Amsterdam Centraal en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger: je betaalt slechts 10 voor een hele dag parkeren wanneer je online reserveert.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Madame Tussauds: ontmoet je helden

Dit beroemde museum is een van de best bezochte attracties van de stad. Hier vind je beelden van jouw helden. Beroemdheden zijn vastgelegd in wassen beelden. Drink een kopje koffie met George Clooney, zwaai samen met de koning en koningin naar voorbijgangers of paradeer met Doutzen Kroes op de catwalk. Het museum bestaat al meer dan 200 jaar. Er zijn 9 vestigingen over de hele wereld. Regelmatig worden er nieuwe beelden onthuld. Madame Tussauds is een interactieve attractie voor het hele gezin.