fbpx

Museum Grand Café-Restaurant 1e klas is ontworpen door de bekende architect Pierre Cuypers. Cuypers heeft ook het Rijksmuseum ontworpen. Bij 1e klas geniet je van stijlvol dineren. Het restaurant is gelegen midden in het Centraal Station van Amsterdam, aan Spoor 2B.

Met de auto naar Amsterdam? Parkeer in het Centrum.

Kom je een naar Amsterdam en ga je genieten bij 1e klas? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen in de omgeving van de Dam of de Wallen.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Dineren bij Museum Grand Café-Restaurant 1e klas, sfeervol genieten in Amsterdam.

Museum Grand Café-Restaurant 1e klas is een van de mooiste restaurants van Amsterdam. De locatie is perfect, midden in het centrum, aan spoor 2B van het Centraal Station. De ambiance is hier geweldig. Het is een nostalgische cafe met mooi decor. Museum Grand Café-Restaurant 1e klas is perfect voor ieder die op een mooie plek wil genieten van een hapje en een drankje. Maar is ook uiterst geschikt om te vergaderen.

Recensies en reviews van restaurant 1e klas op Iens lees je hier.
Reviews van restaurant 1e klas op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Museum Grand Café-Restaurant 1e klas.

Museum Grand Café-Restaurant 1e klas
Stationsplein 15
1012 AB
Amsterdam