fbpx

In twee prachtige monumentale grachtenhuizen bevindt zich het Bijbels Museum. Dit museum gaat over het oudste en meest gelezen boek ter wereld. Een bezoek aan Bijbels Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Bijbels Museum – Herengracht 366-368

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger: je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren),- voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Bijbels Museum

Het Bijbels Museum is Amsterdam bevindt zich in twee monumentale grachtenhuizen. Hier leer je alles over het oudste en meest gelezen boek ter wereld.  Aan de hand van eeuwenoude bijbels leren bezoekers meer over de fascinerende, maar soms ook gevaarlijke, geschiedenis van het vertalen en drukken van bijbels.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Bijbels Museum

Herengracht 366-368
1016 CH
Amsterdam
Meer informatie over Bijbels Museum.