fbpx

Leer over de geschiedenis van de bril in het Brilmuseum in Amsterdam. Een bezoek aan Nationaal Brilmuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Nationaal Brilmuseum – Gasthuismolensteeg 7

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Je betaalt als je langer dan vijf uur bij ons parkeert slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) in totaal. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Nationaal Brilmuseum

Wil jij meer weten over de geschiedenis van de bril? Kom dan naar het Brilmuseum in Amsterdam. Hier ontdek je alles over brillen. Ga honderden jaren terug en ontdek het ontstaan van dit voorwerp. Het brilmuseum is gevestigd in een oud huis uit 1620. Dit museum is zeer geschikt tijdens een dagje uit met het hele gezin.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Nationaal Brilmuseum

Gasthuismolensteeg 7
1016 AM
Amsterdam
Meer informatie over Nationaal Brilmuseum.