fbpx

Op loopafstand van de Dam, vind je midden in het centrum wijn- en champagnebar Bubbles & Wines. Een bezoek aan Bubbles & Wines kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Bubbles & Wines – Nes 37

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Bubbles & Wines

Wijn- en champagnebar Bubbles & Wines is gevestigd in een van de oudste straatjes van Amsterdam. De uitgebreide wijn- en champagnekaart biedt wijnen uit zowel oude als nieuwe wereldlanden aan. Meer dan vijftig wijnen worden er per glas geschonken. Je kunt hier ook genieten van heerlijke proeverijen. Bij Bubbles & Wines kun je natuurlijk ook genieten van een heerlijk hapje.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Bubbles & Wines

Nes 37
1012 KC
Amsterdam
Meer informatie over Bubbles & Wines.