fbpx

Proef de traditionele Indiase keuken bij restaurant Buffet van Odette. Het restaurant ligt midden in het centrum van Amsterdam. Parkeer goedkoop op loopafstand in de binnenstad.

Met de auto naar Buffet van Odette? Parkeer in het Centrum.

Voor een bezoek aan Buffet van Odette in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en op het Rembrandtsplein en omgeving zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Restaurant Buffet van Odette: Indiase keuken in hartje Amsterdam.

Bij restaurant Buffet van Odette ben je verzekerd van een heerlijke maaltijd. Je kan hier zowel lunchen als dineren. De gerechten zijn van goede kwaliteit en de bediening is er uitstekend. De ligging van dit restaurant is ideaal midden in het centrum. Kortom, een aanrader.

Recensies en reviews van Buffet van Odette op Iens lees je hier.
Reviews van Buffet van Odette op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Buffet van Odette.

Buffet van Odette
Reguliersdwarsstraat 88
1017 KS
Amsterdam