fbpx

Je kunt heerlijk ontbijten, lunchen of dineren bij Café Luxembourg aan het Spui. Een bezoek aan Café Luxembourg kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Café Luxembourg – Spui 24

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Café Luxembourg

Kom je naar Amsterdam? Ontbijt, lunch of diner in stijl bij Café Luxembourg aan het Spui. Deze brasserie bestaat al bijna 50 jaar en is een klassieker in de binnenstad van Amsterdam. Je kunt hier ook terecht voor een lekkere borrel.
Of kom tot rust met een kop koffie in deze ‘oase met allure’.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Café Luxembourg

Spui 24
1012 XA
Amsterdam
Meer informatie over Café Luxembourg.