fbpx

Amsterdam staat bekend als fiets en waterstad. Ervaar beide tegelijk met Canal Bike Amsterdam. Een bezoek aan Canal Bike kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Canal Bike – Weteringschans 26-1 hg

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Wij zijn ook de goekoopste parkeergelegenheid in het Centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Canal Bike

Amsterdam is een fiets stad. Nu kun je zelfs fietsen op het water. Sinds 1984 bestaat de Canal Bika Amsterdam. Het is de leukste grachtenattractie van het land. Je kunt in eigen tempo rondzwerven op het water. Canal Bike Amsterdam is een ideale activiteit voor het hele gezin.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Canal Bike

Weteringschans 26-1 hg
1017 SG
Amsterdam
Meer informatie over Canal Bike.