fbpx

Hoe kun je Amsterdam het beste ontdekken? Vanaf het water! Vaar met Canal Company over de Amsterdamse grachten en maak kennis met dit typische stukje Amsterdam. Een bezoek aan Canal Company kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Canal Company – Weteringschans 26-1hg

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is dus ook de goedkoopste parking in de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Canal Company – groepsarrangementen op de Amsterdamse grachten

Er is keuze uit een grote diversiteit aan groepsarrangementen. Dineer in stijl op een klassieke boot of borrel op een rondvaartboot. Voor ieder gezelschap wat wils. Er zijn talloze opties voor lunch of diner. Canal Company staat garant voor een heerlijke dag.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Canal Company

Weteringschans 26-1hg
1017 SG
Amsterdam
Meer informatie over Canal Company.