fbpx

Kom je naar Amsterdam? Dan mag een rondvaart door de grachten niet ontbreken. Een bezoek aan Canal Hopper kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Canal Hopper – Weteringschans 26-1 hg

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).r.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Canal Hopper

Tijdens een bezoek aan Amsterdam is een rondvaart een echte aanrader. De hoofdstad laat zich van haar mooiste kanten zien vanaf het water. De Canal Hopper gaat naar de mooiste plekjes. Een gids verteld je alle verhalen over de stad. Vaar langs de bezienswaardigheden en ontdek Amsterdam. Canal Hopper is een van de leukste activiteiten op het water.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Canal Hopper

Weteringschans 26-1 hg
1017 SG
Amsterdam
Meer informatie over Canal Hopper.