fbpx

Amsterdam ontdek je het beste vanaf het water. Vaar mee met Classic Boat Tours. Classic Boat Tours verbuurt salonboten en organiseert diverse rondvaarten. Een bezoek aan Classic Boat Tours kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Classic Boat Tours – Professor Tulpplein 1

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het centrum van Amsterdam en is makkelijk aan te rijden. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Classic Boat Tours

Amsterdam ontdekken vanaf het water? Dat kan het beste met Classic Boat Tours. Classic Boat Tours verhuurt Salonboten en organiseert rondvaarten in Amsterdam. Het bedrijf biedt drie mooie salonboten, waaraan een lekker hapje drankje genuttigd kan worden.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Classic Boat Tours

Professor Tulpplein 1
1018 GX
Amsterdam
Meer informatie over Classic Boat Tours.