fbpx

Parkeren in de buurt van het Conscious Hotel Museum Square kan tegen reguliere tarieven €36 per dag kosten. Dat is onnodig duur. Amsterdam staat bekend als dure parkeerstad, maar het kan ook veel goedkoper. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer het goedkoopst.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid voor Conscious Hotel Museum Square.

Parking Centrum Oosterdok is de perfect plek om je auto veilig en vertrouwd te parkeren in het centrum van Amsterdam. En veel voordeliger dan elders, zeker als je langer in de stad verblijft.Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Je bespaart dus ± zo’n €23 per dag.

Conscious Hotel Museum Square.

Conscious Hotel Museum Square is een milieuvriendelijk hotel. Het hotel ligt op 5 minuten loopafstand van het Concertgebouw, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Het is bekroond met de Green Key Gold en verzorgt een biologisch, fair trade ontbijt. De kamers zijn hier uitstekend en de locatie is ideaal. Het Conscious Hotel heeft een lounge, een ontbijtruimte en een groene tuin. Ook biedt het hotel fietsverhuur. Zo kun je op typisch Amsterdamse wijze de stad verkennen.

Informatie, contactgevens en adres Conscious Hotel Museum Square.

Conscious Hotel Museum Square
De Lairessestraat 7
1071 NR Amsterdam