fbpx

Wil je Amsterdam ontdekken? Doe het aan de hand van een leuke en hilarische speurtocht bij Crazy 88. Een bezoek aan Crazy 88 kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Crazy 88 – Damrak 44 – 1a

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking.

Crazy 88 on the beach of in the city – Actief Events

Crazy 88 staat garant voor een ontzettend leuk dagje uit. Je kunt kiezen uit verschillende unieke en grappige speurtochten door de stad. Crazy 88 staat voor 88 opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd. 88 is wel erg veel, dus heeft Mokum Events er tien van gemaakt. Eén daarvan: verdien een euro als straatartiest.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Crazy 88

Damrak 44 – 1a
1012 LK
Amsterdam
Meer informatie over Crazy 88.