fbpx

Geniet van extreem bijzondere creaties bij De Taart van m’n Tante. Een bezoek aan De Taart van m’n Tante kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij De Taart van m’n Tante – Ferdinand Bolstraat 10

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

De Taart van m’n Tante

De taart van m’n Tante staat bekend om prachtige creaties en heerlijke smaken. In het gezellige restaurantje kun je overheerlijke taartpunten eten onder genot van een kopje thee. De Taart van m’n Tante maakt ook speciale taarten op aanvraag voor bijzondere gelegenheden. Zoek je een plek om heerlijk te genieten van gebak, dan ben je bij de Taart van m’n Tante aan het juist adres.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving De Taart van m’n Tante

Ferdinand Bolstraat 10
1072 LJ
Amsterdam
Meer informatie over De Taart van m’n Tante.