fbpx

Bij Diverto kan je genieten van heerlijk Italiaans eten. Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam.

Met de auto naar Diverto? Parkeer in het Centrum.

Voor een bezoek aan Diverto in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de buurt van het Leidseplein zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Italiaans eten bij Diverto in Amsterdam.

Proef de heerlijk antipasti, risotto of visgerechten. Bij Diverto kan iedere liefhebber van de Mediterraanse keuken zijn hart ophalen. Hier proef je drie kleinere gerechten in plaats van een groot gerecht. Zo krijg de hele smaakervaring van deze keuken mee. De prijs/kwaliteit verhouding is hier uitstekend. Het ontvangst hartelijk en de service is goed. De wijnen zijn lekker en de pasta’s perfect. Zoek je een plek om lekker te eten in het centrum van Amsterdam dan ben je bij Diverto aan het juiste adres.

Recensies en reviews van Diverto op Iens lees je hier.
Reviews van Diverto op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Diverto.

Diverto
Overtoom 28
1054 HJ
Amsterdam