fbpx

In het Erotisch Museum staat de kunst van het verleiden centraal. Een bezoek aan Erotisch Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Erotisch Museum – Oudezijds Achterburgwal 54

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt middenin het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Erotisch Museum

Het Erotisch museum bevat afbeeldingen, films en objecten waarbij de de kunst van het verleiden centraal staat. Als bezoeker krijg je een beeld van de erotiek door de jaren heen. Je vindt allerlei objecten, schilderijen en boeken. Ook ontdek je hier hoe het ‘red light district’ nu echt in elkaar zit. Op de bovenste verdieping ontdek je ook de kinky wereld.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Erotisch Museum

Oudezijds Achterburgwal 54
1012 DP
Amsterdam
Meer informatie over Erotisch Museum.