fbpx

Uitgebreid tafelen en lekkere wijnen? Dat kan bij Fyra in hartje Amsterdam. Proef hier de heerlijke Franse keuken. Fyra werkt alleen met pure en eerlijke producten. Een restaurant waar iedereen een keer geweest moet zijn. Parkeer je auto goedkoop en midden in het centrum.

Parkeren bij Fyra in Amsterdam.

Kom je een naar Amsterdam en bezoek je Fyra? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is gemakkelijk, veilig en bijzonder voordelig parkeren midden in het centrum van Amsterdam. Met 1.369 plaatsen is Parking Centrum Oosterdok de grootste en goedkoopste parkeergarage in de binnenstad van Amsterdam. Een ideale uitvalsbasis voor een dagje uit in Amsterdam of een avondje stappen op het Rembrandtsplein en omgeving. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Fyra, geniet van de Frans keuken.

Bij Fyra kun je genieten van uitgebreide menu’s. Allemaal even heerlijk. De wijnen zijn fantastische en de service is er top. Een perfect restaurant voor een lekker avondje uit. Bijzondere smaken zullen ervoor zorgen dat je met een tevreden gevoel weer naar huis gaat.

Recensies en reviews van Fyra op Iens lees je hier.
Reviews van Fyra op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Fyra.

Fyra
Noorderstraat 19
1017 TR
Amsterdam