fbpx

Het Greenbox museum is de plek voor arabische kunst in Amsterdam. Waan je als bezoeker in de Arabische wereld. Een bezoek aan Greenbox Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Greenbox Museum – Korte Leidsedwarsstraat 12

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Een dag parkeren kost slechts 25,- (vanaf 6 uur parkeren) euro .

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Het Greenbox Museum

Wanneer je je eerste stap over de drempel zet, merk je meteen dat je je in een wereld begeeft vol Arabische kunst. Het Greenbox museum is de plek is Amsterdam om deze kunsten te bewonderen. Unieke kunstwerken o.a. uit de handen van Ahmed Mater, Maha Malluh en Reem Al-Faisal. De kunst gaat over thema’s als bureaucratie en wetenschap.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Greenbox Museum

Korte Leidsedwarsstraat 12
1017 RC
Amsterdam
Meer informatie over Greenbox Museum.