fbpx

Parkeren bij de Haarlemmerdijk

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Reserveer al vanaf 10,- Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 45. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking van de binnenstad.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op loopafstand van de het Amsterdam Centraal Station. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Winkelen in Amsterdam – Haarlemmerdijk

Amsterdam is een echte winkelstad. Er zijn vele straten met fantastische winkeltjes. Een van die straten is de Haarlemmerdijk. Kom een dagje gezellig winkelen in deze drukke, levendige winkelstraat. Er zijn allerlei soorten winkels, eet-, drink- en uitgaansgelegenheden.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Haarlemmerdijk – Winkelen

Haarlemmerdijk
1013 KC
Amsterdam
Meer informatie over Haarlemmerdijk – Winkelen.