fbpx

Parkeren bij Hard Rock Cafe in Amsterdam

Ga jij naar het Hard Rock Café in Amsterdam? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Bij ons is het simpel en veilig parkeren in het hart van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. De binnenstad en veel plekken in in de buurt van het Leidseplein liggen binnen loopafstand. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

Heerlijke avond bij het Hard Rock Cafe

Heerlijk Amerikaans eten in de buurt van het Leidseplein? Dat kan bij het Hard Rock Cafe. Een begrip in Amsterdam. Parkeer je auto in het centrum van de stad. Parkeren kan goedkoper dan je denkt. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Hard Rock Cafe in het centrum van Amsterdam

Geniet van legendarische smaken tijdens een echt Amerikaans etentje in een energieke, moderne setting vlak aan het water bij het Hard Rock Cafe Amsterdam. Het cafe zit op het Max Euweplein, twee minuten van het Leidseplein. Het Hard Rock Cafe restaurant is niet alleen de perfecte plek om je dag of nacht te beginnen, maar ook een soort museum waar de popcultuur centraal staat door echte Rock ’n Roll legendes zoals Jimi Hendrix en Elvis Presley. Check het menu hier.