fbpx

In het klooster leven tegenwoordig geen nonnen meer. Nu wordt het klooster gebruik voor intieme huiskamerconcerten. Jaarlijks vinden er vele tientallen plaats. Een bezoek aan het Bethanienklooster kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Parkeren in de buurt is geen probleem. Parkeren gemakkelijk en goedkoop in het centrum.

Parkeren bij Het Bethaniënklooster – Barndesteeg 6B

Een dagje Amsterdam met de auto is geen probleem. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het centrum van Amsterdam en is gemakkelijk aan te rijden. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger: je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Het Bethaniënklooster

Het Bethaniënklooster is een plek vol historie. Vroeger leefden er nonnen in dit klooster. Het oude Bethaniënklooster is een uitermate geschikte locatie voor intieme huiskamerconcerten. De akoestiek in de oude pand is er geweldig. Het middeleeuwse pand in Amsterdam kan ook gehuurd worden voor een trouwerij, vergadering of bedrijfsfeest.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Het Bethaniënklooster

Barndesteeg 6B
1012 BV
Amsterdam

Meer informatie over Het Bethaniënklooster.